Vloeronderhoud-tegelvloer-pvc-linoleum-beton

De vloer maakt het interieur

De vloer laten onderhouden door professionals is van levensbelang. Of u nu een tegelvloer, linoleum of andere vloer heeft, regelmatig onderhoud kan nooit kwaad. Omdat u de vloer iedere dag of meermaals per week ziet, kan het zijn dat u de verschillen niet meer ziet.

Uw gasten en anderen wel. Vaak valt het verschil pas op nadat wij klaar zijn met het schoonmaken van de vloer.

Een ander bijkomend voordeel is de levensduur van de vloer. Deze wordt verlengd wanneer u de vloer regelmatig laat onderhouden. Schadelijke stoffen worden verwijderd en we voorzien de vloer van een beschermlaag.

Het belang van vakkennis

Om een vloer goed te kunnen reinigen en onderhouden is vakkennis een vereiste. Niet alleen hoe een vloer moet worden onderhouden, maar ook wanneer. En daarmee rekening houden in je planning als uitvoerende partij. We weten dat bepaalde bedrijven na de zomer massaal bij ons aankloppen voor het reinigen van de vloeren. Dan wordt daar rekening mee gehouden.

Het gebruik van de nieuwste machines is een ander pluspunt wanneer u voor ons kiest. We werken met de nieuwste en beste machines in de markt, hierdoor wordt het onderhouden van uw vloer gemakkelijker en kunnen we nog beter werk leveren. 

Middelen

Kimwana Dienstverlening werkt enkel met professionele biologische producten.

Machines

Met de nieuwste machines krijgen we iedere vloer schoon.

Klanttevredenheid

We stoppen niet tot u tevreden bent over het eindresultaat.

Uw vloer de juiste aandacht geven?

Onze kennis van vloeren

Een vloer onderhouden en renoveren is iedere keer weer anders. Niet alleen het soort materiaal verschilt, ook de onderhoudshistorie en door u gebruikte producten kunnen verschillen. Heeft u voor de goede producten gekozen wanneer u oneffenheden wilde verwijderen in het verleden? Heeft de vloer zijn onderhoudsbeurten gehad?

Deze en andere vragen worden beantwoord voor we aan de slag gaan en we een plan van aanpak maken. Nadat alles duidelijk is, gaan we aan de slag. We zorgen ervoor dat uw vloer als nieuw en beschermd wordt voor de toekomst.