Over ons

Mensen- en productkennis

Door jarenlange ervaring in de zorg en horeca weten we hoe belangrijk het is afspraken te maken en deze na te komen. Duidelijkheid, goede communicatie, blijven innoveren, dat zijn de kernwaardes die ervoor hebben gezorgd dat we staan waar we staan. Met iemand in gesprek gaan en aanvoelen wat de behoeftes zijn om die vervolgens te vervullen. Daar worden we vrolijk van.

Dat staat ook centraal in onze manier van werken. Door eerst een kennismakingsgesprek in te plannen met nieuwe klanten krijgen we een beter beeld van de situatie. Daarnaast nemen we contact op met bestaande klanten om hen op de hoogte te stellen van onderhoudsbeurten van bijvoorbeeld goten, de vloer of gevel. We zien onszelf als partner van een schone woning of bedrijfspand. Klanten kunnen op ons vertrouwen.

Dit laten we ook zien wanneer we langskomen. We kijken verder dan alleen die vloer, dakgoten, gevel of glazen. We checken andere onderdelen van de woning of bedrijfspand en adviseren. Hiermee voorkomt u hoge kosten in de toekomst. Voorkomen is beter dan genezen!

Last but not least: onze machines en productkennis blijven we bijhouden. Wij kunnen vertrouwen op hen, dan kunnen zij op ons vertrouwen. De kennis die we opgedaan hebben en op blijven doen zetten we in om u te kunnen adviseren. Dat is zekerheid.

Waarom u voor ons kiest

Klanttevredenheid

We stoppen niet voor u tevreden bent met het eindresultaat. Ook na het afronden van het project staan we voor u klaar.

Ervaring

Jarenlange ervaring in de zorg en horeca hebben geresulteerd in een uitgebreide product- en mensenkennis. We weten wat we doen en wat goede communicatie inhoudt.

De juiste machines

We investeren in machines die onze werkzaamheden vereenvoudigen en het eindresultaat voor u als klant verbeteren.

Wie wij zijn.

Peter Kimwana

Wilma Kimwana

Neem contact op!

De beller is sneller! Neem direct telefonisch contact met ons op.

+31 6 33 65 33 83

Stuur een mail met uw vraag, binnen 24 uur gegarandeerd reactie!

info@kimwanadienstverlening.nl