Gevelreiniging-beplating-damwanden

De gevel verdient aandacht

De gevel is een van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Het is het eerste wat u ziet wanneer u thuiskomt na een dag werken of de welverdiende vakantie.

Om dan telkens op een vervuilde gevel te moeten stuiten, daar wordt niemand vrolijk van. Het verpest het hele gezicht en doet afbreuk aan de schoonheid van uw woning. 

Door voor een professionele oplossing te kiezen knapt uw huis én gemoedstoestand op. Iedere keer weer vrolijk worden wanneer u thuiskomt, wij maken het mogelijk met gevelreiniging. 

De juiste machines.

Bij Kimwana Dienstverlening weten we hoe belangrijk het gebruik van de juiste machines is. We zijn constant op zoek naar machines en andere mogelijkheden om onze dienstverlening, en daarmee het eindresultaat voor u als klant, te verbeteren. 

Wanneer u ons uw gevel laat reinigen kunt u weer genieten van uw woning. Het hele beeld dat u en anderen krijgen van de woning verbetert, ook kan deze er weer jaren tegenaan. Voor het verkoopklaar maken van uw woning raden we gevelreiniging ook aan.

 

Tijd voor een gereinigde gevel?

De voordelen.

Snelle levering

Een afspraak inplannen, de mogelijkheden bespreken en we gaan voor u aan de slag. Zo simpel kan het zijn.

Jarenlange ervaring

Al jaren worden we gezien als dé professional wanneer het aankomt op het reinigen van gevels. Deze kennis nemen we mee en zetten we in om uw gevel goed te kunnen reinigen.

Partnership

Bij Kimwana Dienstverlening geloven we in de kracht van het samenwerken. We doen meer dan alleen de gevel, we kijken ook direct naar andere onderdelen van uw woning of pand.