Bouwoplevering

Bouwoplevering

Ervoor zorgen dat de nieuwe bewoners rechtstreeks hun intrek kunnen nemen nadat u klaar bent. De bouwoplevering wilt u zo goed mogelijk regelen voor uw klanten.

Als aannemer of uitvoerende partij is het niet alleen uw taak een gedegen woning te bouwen, ook het faciliteren van de oplevering behoort tot het takenpakket.

Om ervoor te zorgen dat alles schoon is na de bouw, schakelt u Kimwana Dienstverlening in. De nieuwe bewoners kunnen na de oplevering direct van de oude naar de nieuwe woning. Zonder problemen, brandschoon. Dat is lekker verhuizen!

 

De voordelen

Maandenlang hebben er bouwwerkzaamheden plaatsgevonden in de nieuwe of gerenoveerde woning. Er is misschien wel gesloopt, gebouwd, geschilderd, gestuct. Noem het maar op en het wordt gedaan. Vergeet de loodgieter ook niet. 

Na zoveel uren bouwen zijn alle ruimtes voorzien van een goede stoflaag. En dat maakt niet uit, wanneer iemand werkzaam is in de bouw, moet er doorgewerkt worden. Schoonmaken doen we later wel. En dat schoonmaken, dat regelen wij voor u. 

Een samenwerking met ons betekent met een gerust hart de woning achterlaten. Wij regelen de rest. We maken alles schoon en zorgen ervoor dat uw klanten direct hun intrek kunnen nemen. Uw opdrachtgevers blij, u blij.

 

Direct overhuizen

De opdrachtgever hoeft niet nog een dag te poetsen voor zij kunnen verhuizen. Alles is al geregeld.

Tevreden klanten

Uw klanten zijn tevreden over u, dat betaalt zich later uit.

Brandschoon

Wij gaan niet weg voor alles brandschoon is. De nieuwe bewoners stappen in een perfect schone woning.

Machinerie

Voor het reinigen van de woning maken we gebruik van geavanceerde machines. Zelfs het hardnekkigste vuil is geen partij voor ons.

Klanttevredenheid

Blijkt er achteraf iets niet naar wens te zijn? Dan lossen we dat direct op. Geen wachttijden. Gewoon actie.

Jarenlange ervaring

Weten wat je doet is belangrijk in ons vak. We kunnen vertrouwen op jarenlange ervaring.

Uw opdrachtgevers extra service bieden?