Conserveren-reinigen-kunststof

Kunststof reinigen

Kunststof wordt al jaren aangeprezen als ‘onderhoudsarm’ bouwproduct. U heeft er volgens verkopers amper omkijken naar, toch blijkt dit in de realiteit net wat anders te liggen.

Wanneer u kunststof laat installeren ziet het er prachtig uit, om diezelfde staat te behouden moet het bijgehouden worden. Ook het kunststof wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. 

Door te kiezen voor een professionele partner blijft uw kunststof er niet alleen mooi uitzien, het kent ook een langere levensduur. We werken met verschillende professionele producten en middelen om uw kunststof onderdelen te reinigen.

 

Verschillende kunststoffen, verschillende oplossingen

In de wereld van de kunststof materialen kennen we verschillende soorten. PVC, plexiglas, polycarbonaat, trespa en bijvoorbeeld polyethyleen zijn veelvoorkomende kunststoffen in de bouwwereld. Het is licht en sterk materiaal, ideaal!

Vuil en andere stoffen kunnen niet alleen het kunststof zelf aantasten, het kan de werking van bijvoorbeeld een raam ook belemmeren. En die groene aanslag die na verloop van tijd zichtbaar wordt, daar houdt niemand van. Laat je kunststof daarom regelmatig reinigen door professionals!

Een echte partner

We doen meer dan alleen het reinigen. We controleren ook direct andere bouwmaterialen en onderdelen van uw woning, voorkomen is beter dan genezen.

Levensduur

Wanneer u met Kimwana Dienstverlening samenwerkt wordt de levensduur van producten verlengd.

Klanttevredenheid

Bij ons staat u echt op één. We gaan pas weg wanneer u tevreden bent! Ook na ons bezoek staan we voor u klaar.

Houd het kunststof mooi!