Reinigen van dakgoten en houtwerk

De goten en houtwerk reinigen

Het regelmatig reinigen van de dakgoten is noodzakelijk om het afwateringsysteem werkend te houden. We zorgen ervoor dat alles vrij is en blijft van bladeren, ook nemen we de doorstroom van water onder handen.

Het houtwerk in een woning of bedrijfspand moet daarnaast ook regelmatig voorzien worden van een onderhoudsbeurt. Even reinigen en ervoor zorgen dat het er weer tegenaan kan.

Bij ons kunt u voor beide diensten terecht. We zorgen ervoor dat de kans op lekkages aanzienlijk wordt verminderd en uw hout jarenlang mee kan. 

Het afwateringsysteem

Het systeem dat ervoor zorgt dat al het water goed afgevoerd wordt moet regelmatig onderhouden worden. Wanneer de goot of regenpijp verstopt raakt kan er een ongekende druk uitgeoefend worden op bijvoorbeeld platte daken. Water vernietigd alles wat op haar weg komt, om die reden alleen al willen we lekkages voorkomen. Dit doet u door de dakgoten te laten reinigen. Kies voor een professionele dienstverlener, wij weten wat we doen. 

Jaren ervaring

Kunnen vertrouwen op jaren ervaring in de branche geeft ons een voorsprong op de rest.

Tevredenheid

We gaan niet weg voor u tevreden bent.

Kwaliteit

We werken enkel met kwalitatieve producten en machines.

Laat uw hout onderhouden voor een langere levensduur!

Hout onderhouden

Hout wordt al eeuwen gebruikt in de bouw. Nog steeds kan men erop vertrouwen en wordt het dagelijks voor de meest uiteenlopende bouwwerkzaamheden gebruikt. Hout blijft van zichzelf lang goed, maar heeft onderhoud nodig.

Dit om te voorkomen dat het gaat rotten en haar sterkte verliest. Bij Kimwana Dienstverlening inspecteren we uw hout, maken we een plan van aanpak en wordt er direct behandeld. Dat is de zekerheid die we u bieden. Ga voor een langere levensduur en zorg ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Onderneem actie.