Renoveren verweerd glas

Verweerd glas

Verweerd glas is glas dat is voorzien van bijvoorbeeld vlekken die er met geen enkele mogelijkheid vanaf te krijgen zijn. U heeft het op verschillende manieren geprobeerd en alle denkbare schoonmaakmiddelen in de strijd gegooid, toch gaat het niet weg.

Vaak ontstaat verweerd glas door slecht onderhoud. Gelukkig zijn er overal oplossingen voor. Verweerd glas kan gereinigd worden door professionals.

Met speciale apparatuur maken we uw ramen weer als nieuw. Kringen, vlekken, het wordt allemaal verleden tijd. U kunt weer genieten van het uitzicht. 

 

Waarom krijgt u verweerd glas niet schoon?

Wanneer ramen lang niet onderhouden zijn, is deze zelf weer schoon krijgen een ramp. Ook wel onmogelijk genoemd. De aanslag door zure regen, de sproei-installatie, uitlaatgassen wanneer u in een industrieel gebied woont, het zijn allemaal mogelijke oorzaken. En op de zaterdag dat u van plan was de ramen weer als nieuw te maken kwam u bedrogen uit.

Met geen mogelijkheid krijgt u ze weer helder en schoon. Tot u voor ons kiest. We zijn in het bezit van de juiste producten, machines en kunnen vertrouwen op onze ervaring. Verweerde glazen worden weer helder. Dat is onze kracht, iets wat onmogelijk lijkt mogelijk maken. 

 

Weer genieten van het uitzicht?